2015 m. liepos 22 d., trečiadienis

Didžiausias pasaulio stadionas?

Nuotraukoje laimingieji, dar patekę į stadioną laiku. Eilės galas kažkur toli.
Vakar su Čempionų lygos rungtynėmis buvo blogai. Ne dėl to, kad "Žalgiris" pralošė Švedijos čempionams ir ne dėl to, kad į rungtynes prisirinko krūva gloryhunterių, kurie kelią į stadioną atranda kartą per dvejus metus kai apie rungtynės parašo delfis, nieko nenutuokia nei apie futbolą, nei apie tai kaip derėtų elgtis stadione, beprasmiu žviegimu gadina atmosferą ir po to pradeda išeidinėt likus dešimčiai minučių (išeidinėjančių buvo net mažiau nei tikėjausi, tiesą sakant).

Blogai buvo tai, kad kaip visada tais retais kartais, kai LFF stadionas susirenka artipilnis, rungtynių organizavimas tapo visišku bardaku. Nežinau kokios ten atsakomybės ribos tarp stadiono savininko LFF ir stadiono nuomotojo Žalgirio ir kas dėl šitokių nesąmonių kaltas, bet po velnių, kai turit vieną sumautą mačą per sezoną, kuriam galit surinkt pilnas tribūnas, toks nesugebėjimas pasirūpint sklandžiu darbu yra apgailėtinas.

Kas nebuvo ir nematė, paaiškinu apie ką aš: eilė dėl patekimo į stadioną buvo, tiksliai aišku nematavau, bet ko gero smarkiai virš šimto metrų. Kodėl? Todėl, kad iš penkių įėjimų į rytinę tribūną veikė du, vėliau trys. Kiti du buvo ramiai perrišti stop juostom ir niekam nei iš klubo ar stadiono darbuotojų tai nepasirodė nenormalu ir niekas šitos problemos nesprendė. Bilietus turit, pinigus atsegėt, toliau mums pa barabanu.

Pasekmės? Aš prie stadiono buvau 20.10, kai eilė dar buvo nedidelė (gal kokie niekingi 50 ar 60 metrų) ir į stadioną įėjau po 25 minučių. Tie, kas atėjo pusę devynių, rungtynių pradžios 21.10 pamatyti negalėjo, nes patekti į LFF stadioną užima dešimt, dvidešimt, šimtą kartų daugiau laiko nei į ten kokį Wembley ar San Siro.

Tai vat ir kilo mintis, gal pas mus stadionas jau per didelis?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą