2015 m. rugsėjo 13 d., sekmadienis

Katastrofa

Stadionos ir tribūna-šlaitas
Nedažnai būna, kad skambiai antraštei pakanka vienos iš rungtynėse dalyvavusių komandų pavadinimo, tačiau šį kartą yra būtent taip. Vilniaus "Katastrofa", 2006 m. įkurta ir Sekmadienio futbolo lygoje žaidžianti komanda liepos 3 d. atvertė naują savo istorijos puslapį ir pirmą kartą sužaidė tarptautines varžybas. "Katastrofos" varžovais buvo klubo dešimtmetį švenčianti ir ta proga turne po Europą surengusi mėgėjų komanda iš Brėmeno - "CF Victoria 05".


Kai nieko nematai, tai ir nereikia nieko
Rungtynės vyko Fanų stadione Šnipiškių pakraštyje, Linkmenų gatvėje. 2012 m. įrengtas stadionas yra gana populiari mėgėjų futbolo ir, kartais, žemesniųjų čempionato lygų rungtynių vieta. Stadionas ir pritaikytas visų pirma žaidėjams: paklota dirbtinė danga, yra apšvietimas, tačiau nėra tribūnų. Vietoj tribūnos reti žiūrovai gali naudotis šlaitu rytinėje stadiono pusėje, ant kurio sėdėti ne itin patogu, bet įmanoma. Tiesa, žiūrint rungtynes vakare, šlaitas turi vieną trūkumą - tiesiai į akis spiginančią besileidžiančią saulę.

Geru oru, penktadienio vakarą vykęs tarptautinis mačas gal ir nebuvo labai įsimenantis, bet gailėtis, kad nuėjau irgi neteko, juolab, kad įvarčiais komandos nudiugino.
Rungtynės, kaip ir dera draugiškam mačui, pasibaigė lygiosiomis 2 - 2, kas iš esmės ne taip jau ir logai - ar daug Lietuvos klubų gali pasigirti lygiosiomis su Pasaulio čempionų šalies atstovais? 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą